Pozemek

Zasíťovaný, jihovýchodně orientovaný stavební pozemek se rozkládá v klidné rezidenční zástavbě Na Vidouli v Praze 13 – Stodůlky přímo u přírodního parku a v blízkosti stanice metra.

Slunný a rovinatý pozemek obdélníkového tvaru má přípojky inženýrských sítí, příjezd je po osvětlené asfaltové komunikaci s chodníkem. Dle územního plánu se jedná o čistě obytnou plochu. 

Naproti pozemku začíná rozlehlý přírodní park Košíře-Motol, blízko je také 9jamkové golfové hřiště. Jen pár kroků od budoucího domu je autobusová zastávka, odkud se lze během chvilky dostat ke stanici metra Nemocnice Motol nebo Nové Butovice, autem se dá snadno najet na Pražský okruh. V krátké dojezdové vzdálenosti je mateřská a základní škola, gymnázium i Deutsche Schule, supermarket nebo velké obchodně-zábavní centrum na Zličíně.  

Celková plocha 963 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101162
  • Prodejní cena
    21 500 000 Kč / 855 041 €
  • Cena za m²
    22 326 Kč / 887.90 €
  • Celková plocha
    963 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.