Pozemek

Jižně orientovaný stavební pozemek o výměře více než 4 000 m2 na pěkném klidném místě u lesa mezi městem Unhošť a obcí Malé Kyšice. Obec v sousedství CHKO Křivoklátsko, v blízkosti západního okraje Prahy, snadno dostupné po dálnici D6. 

Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, elektro sloupek je již vystavěn. Pozemek se skládá ze dvou parcel, je mírně svažitý, přístup k němu vede po asfaltové osvětlené komunikaci s chodníkem. Koeficient zastavitelnosti je 20%.

Příjemná zelená lokalita u přírodního parku Povodí Kačáku v CHKO Křivoklátsko se rozkládá v krátké dojezdové vzdálenosti od veškerých potřebných služeb. Centrum Unhošti se státní i soukromou mateřskou a základní školou, ZUŠ, sportovišti, obchody, restauracemi, kavárnami i lékařskými službami je vzdáleno asi 5 minut autem nebo necelých 10 minut autobusem z blízké zastávky. Autem lze také během necelé půlhodiny dojet na letiště nebo se napojit na Pražský okruh. Krásným okolím vedou turistické a cyklistické stezky

Celková plocha 4 208 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101123
  • Prodejní cena
    17 900 000 Kč / 706 811 €
  • Cena za m²
    4 254 Kč / 168 €
  • Celková plocha
    4 208 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.