Pozemek

Pozemek se platným stavebním povolením na výstavbu nízkoenergetického rodinného domu (1/2 dvojdomu). Plocha se rozkládá na dobře dostupném slunném místě v bývalé zahrádkářské kolonii, která se postupně proměňuje na moderní vilovou čtvrť. 

Jihovýchodní mírně svažitý pozemek je připraven ke stavbě. Inženýrské sítě jsou k dispozici, příjezd k pozemku je po asfaltové komunikaci, až k domu povede privátní příjezdová cesta. 

Projekt počítá s dvoupodlažním rodinným domem s dispozicí 5+kk. V přízemí je naplánován obývací pokoj propojený s kuchyní a slunnou terasou, dále koupelna, toaleta, spíž, technická místnost a zádveří. Patro mohou tvořit 3 ložnice, pracovna, šatna, koupelna a toaleta. Ke dvěma ložnicím je navržena vlastní terasa. Parkovat půjde v prostorné garáži s přímým vstupem do domu „suchou nohou“ i na zpevněné ploše na pozemku. Dům bude mít svůj vodovod a elektřinu, odpady jsou řešeny ČOV, v plánu je kanalizace pro celou oblast. Navržený dům bude mít nízkou energetickou náročnost a na střeše fotovoltaické panely. Zájemce může využít stavební firmu doporučenou prodávajícím, která zrealizuje celý dům na klíč za velmi atraktivních podmínek.

Pozemek je součástí vyhledávané lokality Moravanské lány, kde z původní zahrádkářské kolonie postupně vzniká nová vilová čtvrť, která si stále uchovává svůj původní komorní ráz. Jen pár minut chůze od budoucího domu je tramvajová zastávka, přímá cesta do centra zabere necelých 20 minut. Pro jízdy autem je výhodou rychlé napojení na Vídeňskou ulici a dálnici D1. Po cyklostezce lze pohodlně dojet do přírodního parku Bobrava s hlubokými lesy, rychlá je také cesta autem do rekreační oblasti Pálava.

Celková plocha 693 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100949
  • Prodejní cena
    8 300 000 Kč / 328 518 €
  • Cena za m²
    11 977 Kč / 474.10 €
  • Celková plocha
    693 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.