Pozemek

V historicky bohatém městě Štúrovo nabízíme k prodeji 8 pozemků, které si mohou budoucí majitelé jednotlivě nakombinovat či efektivně využít všechny parcely jako jeden celek.

Nabízených 8 rovinatých pozemků v blízkosti Dunaje tvoří z 88 % orná půda s 1 700 kusy zdravé vinné révy a ovocných stromů. Dalších 12 % pozemků tvoří trvalý travní porost včetně 133 m2 vodních ploch. Přibližně polovina parcel je oplocena.

Ve městě probíhá čilá výstavba ať už k bydlení, nebo občanské vybavenosti. V předchozích kvartálech množství pozemků vykoupily nadnárodní firmy. Novozámecký okres patří mezi nejteplejší okresy na Slovensku, a je proto atraktivní lokalitou pro zemědělské plány i rezidenční vize. Štúrovo je mimo jiné světoznámým lázeňským městem ležícím u řeky Dunaj v sousedství Ostrihomu.

Kromě těchto parcel je k prodeji i pozemek s rozlohou 3 296 m2 v obci Nána, která sousedí s městem Štúrovo (cca 50 % orná půda a 50 % trvalý travní porost).

Cena pozemků je celkem 299 000 eur.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100857
  • Prodejní cena
    7 524 335 Kč / 299 000 €
  • Cena za m²
    340 Kč / 13.50 €
  • Celková plocha
    22 098 m²
  • Typ pozemku
    Zemědělský
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Nitranský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.