Ostrov

Soukromý kousek ráje na prodej, to je Ulysses' Cove, celý poloostrov na ostrově Ithaka. Nádherná plocha přes 100 hektarů zahrnuje vzrostlou vegetaci, dlouhé pobřeží se skrytými zátokami, různé typy pláží i několik domů.

Nemovitost se skládá z 9 domů postavených v 60. letech 20. století s hravými světlými interiéry a zahradami s venkovním posezením přímo u pláže. Interiéry tvoří foyer, obývací pokoje s krby, jídelny, 9 ložnic, 8 koupelen, 2 kuchyně, prostor pro zaměstnance a venkovní budovy.

Pozemek je kopcovitý, s nedotčenou přírodou a náhorními plošinami umožňujícími působivé výhledy na temně modré Jónské moře. Ke koupání i provozování a vodních sportů vybízí hned osm pláží, součástí nabídky je také 12metrová typická řecká loď caique kotvící u mola, která ještě více usnadní výlety do malých zálivů.

Tato unikátní nemovitost se nachází v odlehlé části Ithaky, domova Homérova hrdiny Odyssea. Historie ostrova sahá až do 4. století před naším letopočtem. Prozkoumejte malebné vesničky, kostely, taverny a celé pobřeží této autentické části Řecka pěšky, na kole nebo lodí.

Užitná plocha 848 m2, pozemek přes 100 ha.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103286
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Celková plocha
    848 m²
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další ostrovy v lokalitě Jónské ostrovy

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.