Kancelářské prostory

Kancelář umístěná v přízemí rezidence citlivě vytvořené v historickém domě. Noblesní budova stojí v klidné jednosměrné ulici v samém centru metropole nedaleko stanic metra Národní třída a Karlovo náměstí.

Nebytový prostor orientovaný do ulice i tichého vnitrobloku je tvořen dvěma většími kancelářemi a jednou menší místností, průchozí kuchyňkou, koupelnou a samostatnou toaletou.

Podlahy jsou dřevěné, okna dřevěná špaletová, obložkové kazetové dveře jsou původní repasované. Vytápění vlastním plynovým kotlem. K jednotce přísluší sklepní kóje.

V bezprostřední blízkosti funguje množství restaurací a kaváren, blízko je obchodní pasáž Quadrio. Místo je perfektně dostupné, v krátké docházkové vzdálenosti je stanice metra a zastávka tramvají Národní třída i tramvajové zastávky Myslíkova či Novoměstská radnice. Lokalitu zpříjemňuje blízký Slovanský nebo Střelecký ostrov.

Fotografie jsou ilustrativní, jednotka je pronajata do konce května 2022.

Interiér 88,9 m2, sklepní kóje 1,71 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39074
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 251 Kč měsíčně
  • Plocha k dispozici
    89 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.