Přehled jednotek

Developerský projekt

Rezidenční bydlení K Železnej Studienke je ideální volbou náročného klienta, souhrou luxusu, světel velkoměsta a krás přírody. V projektu jsou k dispozici dvou až čtyřpokojové byty, rozmístěné na pěti nadzemních podlažích. Optimální kombinace spojující blízkost rekreačně-oddechové lokality Železné studničky s nadčasovou architekturou s moderními prvky a výbornou dostupnost centra města. Projekt je zkolaudován.

Standard holobytu zahrnuje francouzská hliníková okna s trojsklem, světlolamy na terasách, podlahové topení, exteriérové ​​hliníkové žaluzie s elektromotorem, komplet řešení chlazení i s koncovými zařízeními, sádrové omítky a bílá výmalba, bezpečnostní vstupní dveře, videovrátný.

Komfort bydlení umocňují benefity jako vlastní uzavřený areál, parkování v podzemní garáži, výtah, privátní zahrada se zelení a lavičkami či vlastní společná kotelna.

Jedinečná poloha projektu Rezidence K Železnej Studienke nabízí kromě lesoparku různorodé nákupní možnosti, školky a dětská volnočasová centra, nemocnici a byznys centrum. Lesopark Železná studnička je doslova za rohem a nedaleko se rozkládá také Horský park. Projekt se nachází přímo u zastávky MHD, která umožňuje přímý přístup k městskému centru vzdálenému přibližně 10 minut. Je též u cyklostezky a turistické trasy.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105490
  • Adresa
    Bratislava I, Staré Mesto
  • Světlá výška stropu
    3 m
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.