Byt, 4+kk

Nová vestavba mezonetového půdního bytu s terasou orientovanou na západ do vnitrobloku vznikla při rekonstrukci secesního bytového domu s výtahem. Budova stojí v klidné boční jednosměrné ulici kousek od výtoňské náplavky a botanické zahrady. Z terasy jsou krásné výhledy na Petřín, Vyšehrad a na celé vltavské údolí směrem k Podolí. MHD v pěší vzdálenosti (zastávka tramvaje 1 min chůze, zastávka metra 4 minuty chůze), centrum dostupné i na kole, veškeré služby v pěším dosahu. 

Ve vstupní úrovni (v 7. NP) bude umístěn velký obývací pokoj přístupný přes budoucí kuchyni, 2 ložnice (1 se šatnou), koupelna, předsíň a technická místnost. Schodiště v obývacím pokoji vede do podkroví, kde je plánována hlavní ložnice se šatnou a koupelnou, samostatná toaleta a schodišťová chodba. Z chodby i ložnice půjde vstoupit na více než dvacetimetrovou terasu.

Jednotka bude předána ve stavu white walls. Lze si vybrat dokončení realizované přímo developerem za účasti jeho hlavního architekta, případně zájemce může zvolit na dokončení interiéru vlastní dodavatele. Ke standardu bytu patří bezpečnostní protipožární a protihlukové vstupní dveře Sapeli, okna s dřevěnými masivními rámy ve stylu oken ve spodních patrech budovy a izolačními trojskly, ve všech místnostech podlahové vytápění napojené na vlastní plynový kondenzační kotel, přípojka pro optický internet a pevnou linku Cetin, bytový datový rozvod do všech obytných místností, přípojka STA a příprava pro klimatizaci vedoucí do všech obytných místností.

Elegantní čtvrť vystavěná na přelomu 19. a 20. století na místě bývalé vorařské osady nabízí příjemné bydlení s veškerými službami. V okolí je široký výběr z restaurací a kaváren, jsou zde obchody včetně supermarketu, dětské hřiště, mateřská a základní škola, gymnázium i lékařská fakulta Univerzity Karlovy. Do centra se lze rychle dostat nejen tramvají z blízké zastávky, ale také na kole po pohodlné cyklostezce podél Vltavy. Čtvrť obklopuje několik velkých zelených ploch – park Pod Hradbami, botanická zahrada UK nebo Albertovské svahy.

Podlahová plocha 144,5 m2, terasa 21,27 m2.

Vizualizace jsou pouze ilustrativní.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40695
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Podlahová plocha *
    148 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Celková plocha
    170 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.