Byt, 3+kk

Byt stvořený přesně podle Vašich představ začne brzy vznikat v půdní nástavbě cihlového domu s výtahem a vlastní zahradou. Příjemná lokalita s veškerými službami, dostupná z centra pár minut tramvají, nabízí i rychlý únik z města do přírody.

Navržená dispozice bytu v 5. podlaží je tvořena obytnou místností s kuchyňským koutem a jídelnou, odkud je vstup na jihozápadní terasu směřující do klidného vnitrobloku se zelení, dále 2 ložnicemi (z toho 1 má vlastní šatnu), koupelnou, samostatnou toaletou a předsíní.

Současná počáteční fáze projektu Vám umožní podílet se na realizaci svého bytu, vybírat materiály, případně i změnit dispozici. Ke standardu vybavení budou patřit například velkoformátová okna směrem do vnitrobloku. Parkování na ulici před domem. Parkování na ulici před domem.

Lokalita kousek od centra města vyniká množstvím možností sportovního využití a krásných vycházek po okolí. Zastávka tramvaje téměř před domem, cesta do centra trvá 10 minut. V pěším dosahu je veškerá občanská vybavenost: školy všech stupňů, obchody, zdravotnická zařízení, kavárny, restaurace, cukrárny, ale také technické muzeum, fotbalový stadion, zimní kluziště a další sportovní zařízení. Kousek se nachází přírodní památka Medlánecké kopce s lesoparkem Palackého vrchu.

Interiér 72,8 m2, terasa 7,7 m2.

Zahájení výstavby jaro 2018, dokončení konec roku 2018.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28123
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    73 m²
  • Terasa
    8 m²
  • Celková plocha
    81 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.