Apartmán, 1.NP, Nachtigal

V novostavbě projektu rezidence Slavičí nabízíme k prodeji tento nebytový prostor vhodný na využití pro kanceláře či jak apartmán. Je umístěný v 1. podlaží domu s pouze třemi dalšími byty. Celý komplex je uzavřený a disponuje správcem. Možnost přikoupení sklepa i parkovacího stání. Prostor se prodává ve stavu shell & core. 

Dispozičně se prostor skládá z velké místnosti s francouzskými okny a světlou výškou stropu 2,8 m. Dále je zde kuchyně s komorou, 2 toalety a 2 sklady.

Standard zahrnuje hliníková okna Aluprof MB-86 s trojskly, vnější žaluzie Lomax v antracitové barvě, rekuperační jednotku, tepelné čerpadlo Panasonic Aquarea a bezpečností vstupní dveře Defendor. Díky světlé výšce stropu 2,8 m je interiér výjimečně prosvětlený. Možnost dokoupení parkovacího stání v garáži či na venkovním parkovišti.

Blízko a zároveň dostatečně daleko od rušného centra Bratislavy – to je lokalita nově vzniklého uzavřeného komplexu rezidence Slavičí. Nadčasová rezidenční čtvrť je známá pro množství zeleně a estetickou architekturu včetně několika ambasád. Co je nablízku? Například Vinarium coworking, obchodní centrum Cubicon s restauracemi a fitness centrem, Montessori školka, botanická zahrada či ZOO. Autem se dá dostat na nábřeží Dunaje do 10 minut. Kdo chce zmenšit svou uhlíkovou stopu, využije zastávku MHD vzdálenou 5 minut chůze.

Interiér 133 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41116
  • Prodejní cena
    14 779 259 Kč / 583 699 €
  • Plocha k dispozici
    133 m²
  • Parkování
    Venkovní či garážové stání za příplatek.
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.