Přehled jednotek

Hillside

Nadčasové bydlení situované na okraji oblíbené bratislavské části v Záhorské Bystrici nabídne nově vznikající rezidenční projekt Hillside s výhledy na Malé Karpaty. Projekt spojuje výhody novostavby s moderním designem v kombinaci s progresivní filigránskou technologií výstavby. Klidná a tichá rezidenční lokalita na dosah kompletní občanské vybavenosti i lesů poskytne také široké možnosti volnočasových aktivit. Předpokládaný termín kolaudace 09/2021.

O projektu
Rezidenci Hillside tvoří 6 nízkopodlažních bytových domů s podzemním parkováním. Garážový typ parkování je společný pro celý objekt. Domy C1, C3 a C5 mají 5 nadzemních podlaží, domy C2, C4 a C6 4 nadzemní podlaží. Projekt vytvoří příjemnou, přírodou obklopenou rezidenční čtvrť se skvělou dostupností centra Bratislavy.

Byty
K dispozici budou 2pokojové až 5pokojové byty s výměrami od 38 m2 po 145 m2. Každý z bytů nabídne prostorný balkon, terasu nebo předzahrádku. Standardní vybavení bude zahrnovat velkoformátová francouzská hliníková okna s izolačními trojskly a přípravou na elektricky ovládané exteriérové ​​žaluzie, stropní chlazení fan coily, podlahové topení, laminátové podlahy, interiérové ​​dveře, v koupelně obklady, sanitu, baterie značky Kludi, sprchový kout (se zabudovaným podlahovým žlabem) / vanu , toaletu.
Nadstandardní vybavení bude zahrnovat vyšší kvalitu materiálů, dřevěné podlahy, bezfalcové interiérové ​​dveře, v koupelně větší formát dlažby, baterie Hansgrohe.
Ke koupi bytu se vztahuje povinnost přikoupit sklepní kóji a minimálně 1 parkovací stání v garáži. Cena sklepa je 1 200 eur/m2, výměry jsou od 2 do 24 m2. Ceny parkovacího stání se pohybují od 10 990 eur/ks do 19 990 eur/ks.

Lokalita
Bytový komplex Hillside vzniká na kraji Záhorské Bystrice. Výhodou této lokality je klidné bydlení na okraji Bratislavy, vynikající dopravní dostupnost a rychlý dosah přírody. Čtvrť poskytuje klidné a tiché prostředí a zároveň kompletní občanskou vybavenost. V bezprostřední blízkosti se nacházejí Malé Karpaty s širokými možnostmi sportovního vyžití. Do centra města se lze rychle dopravit autem nebo autobusem MHD. Stanice MHD jsou 150 m od domu stejně jako dětská hřiště, supermarket je vzdálen 500 m.

Pro další informace kontaktujte naši kancelář.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38012
  • Adresa
    Bratislava IV, Záhorská Bystrica
  • Parkování
    Garážové stání od 8 990 eur/1 místo
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.