Přehled jednotek

Hilleho 6

Černá Pole – nejatraktivnější brněnská čtvrť s množstvím historických staveb, ať už měšťanských domů, nebo vil včetně Tugendhat. Náměstí 28. října s krásnou parkovou úpravou, rozlehlý park Lužánky. Centrum rychle dostupné pěšky i tramvají. V této příjemné lokalitě právě vzniká komorní projekt Hilleho 6. Neorenesanční nárožní nájemní dům stavitele F. A. Dvořáka získává zpět svou původní krásu a lesk, aby nabídl špičkové bydlení splňující vysoké nároky na bydlení.

O projektu

V rohovém činžovním domě vzniká 17 bytových jednotek. Architektonické studio A77 architekti, pod jehož taktovkou úprava domu probíhá, se zaměřuje i na rekonstrukce památek a sakrálních staveb. Architekti ctí um původních stavitelů a navíc interiéry posunou do moderní podoby odpovídající současným trendům.

Byty
Jednotky o dispozici 2+kk, 3+kk či 4+kk budou mít podlahovou plochu od 49 m2 až po 172 m2. Většina bytů má balkon či terasu. Byty se nabízejí v dokončeném stavu ve vysokém standardu, který mj. zahrnuje trojvrstvé dubové podlahy, vyhřívanou dlažbu z přírodního kamene, dřevěná kastlová okna s izolačními skly (do dvora eurookna), ateliérová střešní okna, historizující masivní kazetové dveře nebo sanitární zařízení prémiových značek Duravit, Knief, Aet, Geberit a Lavare. Vytápění bude plynovým kondenzačním kotlem, v podkrovních bytech bude příprava na chlazení. Kupní cena zahrnuje sklepní kóji, obyvatelé budou mít přístup do zeleného vnitrobloku. Dokončení jednotek je plánováno na říjen 2019.

Lokalita
Dům stojí u náměstí 28. října, v boční klidné ulici ve čtvrti s množstvím historických staveb, vzrostlých stromů a upravených parků. Pár kroků vede do mateřské, základní a umělecké školy i gymnázia, v pěším dosahu je též Mendelova univerzita. V těsné blízkosti se rozkládá park Lužánky a nedaleko stojí vila Tugendhat. Střed města je dostupný pohodlně pěšky nebo 1 zastávku tramvají. V okolí je kompletní občanská vybavenost: restaurace, bary, kavárny, pošta, obchody, ale též například Městské divadlo.

Pro kompletní seznam jednotek kontaktujte naši kancelář.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30708
  • Adresa
    Hilleho, Brno, Brno - střed
  • Parkování
    Možnost pronájmu parkovacího stání před domem.
  • PENB
    D

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.