Byt, 3+1

V historickém jádru Bratislavy, v Heydukově ulici nabízíme k prodeji prostorný designový třípokojový byt s vysokými stropy, umístěný ve 2. podlaží bytového domu nabízejícího možnost využití terasy ke grilování v nejvyšším podlaží s krásným výhledem na město.

Dispoziční řešení bytu tvoří samostatná, kompletně vybavená kuchyně s komorou, 2 samostatné ložnice, průchozí obývací pokoj a koupelna s vanou.

Standard obsažený v ceně nemovitosti zahrnuje původní repasované dřevěné parkety, terazzo dlažbu, plastová okna, kompletně vybavenou kuchyni (sporák, trouba, myčka nádobí, chladnička s mrazničkou). Byt má vlastní plynový kotel, je zde i příprava na krbová kamna.

Lokalita centra Starého Města nabízí široké spektrum služeb, obchodů i kompletní občanskou vybavenost (veřejné instituce, banky, notářské úřady či advokátní kanceláře, pošty, hotely). Výborná dopravní dostupnost díky blízkosti zastávek MHD (trolejbusů, autobusů i tramvají).

K bytu přísluší sklep. Parkování před domem za poplatek.

Interiér 90 m2, sklep 8 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43944
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    130 EUR měsíčně
  • Podlahová plocha *
    98 m²
  • Parkování
    Parkování před domem za poplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.